Aktualno

Spletni zaposlitveni portali

post 1

V programu Socialna aktivacija "AS - Aktiviraj Se!" smo danes namenili čas dvema področjema: družinskim odnosom in spletnim zaposlitvenim portalom.

Preberi več

Pisanje teoretičnega dela projektnih nalog

post 1

Projektne naloge naših udeležencev Socialne aktivacije »AS – Aktiviraj Se!« potekajo po zastavljenih individualnih načrtih in se izvajajo trikrat na teden.

Preberi več

Spoprijemanje z depresijo

post 1

Danes smo se v programu Socialna aktivacija »AS – Aktiviraj Se!« povezali s Centrom za krepitev zdravja Velenje in bili deležni odličnih vsebin na temo podpore pri spoprijemanju z depresijo ter slišali predavanje o zdravi prehrani.

Preberi več

Pisna komunikacija z delodajalci

post 1

Pisan komunikacija z delodajalci je zelo pomenljiva. Tokrat smo z udeleženci programa Socialna aktivacija »AS – Aktiviraj Se!« predelali področje prijavne dokumentacije.

Preberi več

Projektno delo

post 1

Kakor pravi pregovor »Kdor ne uspe načrtovati, načrtuje neuspeh«, namenjamo v programu Socialna aktivacija »AS – Aktiviraj Se!« načrtovanju projektnih nalog z udeleženci glavnino časa in pogovora.

Preberi več

Vstop v izvajanje izvedbenega modula

post 1

Z udeleženci tretje skupine programa Socialna aktivacija »AS – Aktiviraj Se!« smo na današnji dan zakorakali v drugi, izvedbeni modul, kar pomeni, da se »družimo« v programu 6 ur dnevno, vse dni v tednu.

Preberi več

Kompetence, življenjske vrednote

post 1

Z udeleženci programa Socialna aktivacija "AS - Aktiviraj Se!" smo se danes podali v temo življenjskih vrednot posameznika in ob enem obravnavali poklicne, osebnostne in socialne kompetence.

Preberi več

Strateško partnerstvo Mreža - Delovanje velenjskih organizacij v času koronavirusa

post 1

Strateško partnerstvo »Mreža«, ki ga sestavljajo Društvo Novus, Zavod Uspešen.si in Andragoško društvo Univerza za III. življenjsko obdobje iz Velenja, Mladinski center Dravinjske doline iz Slovenskih Konjic ter Zavod Vozim iz Celja je novembra in decembra 2020 izvedlo anketo o značilnostih dela z različnimi ranljivimi ciljnimi skupinami (med drugim družine, invalidne osebe, brezposelni) v času življenja s koronavirusom.

Preberi več

Predstavitev lokalnih okolij

post 1

Zgodba uspešne podjetniške poti je lahko inspiracija za mnoge, ki se šele podajajo nanjo. Lahko pa je tudi sporočilo vsem, da je vse možno, le če si to resnično želimo, ne glede na katerem področju se udejstvujemo.

Preberi več

Ogledi

post 1

Današnji dan je bil za udeležence programa »Socialna aktivacija »AS – Aktiviraj Se!« pester in aktiven! Obiskali smo SAŠA inkubator, podjetniški center Velenje.

Preberi več