MOV projekti - mladi

AKTUALNI PROJEKTI 2024: Mestna občina Velenje v letu 2024 sofinancira projekte mladih za dosego ciljev iz Lokalnega programa razvoja delovanja mladih v Mestni občini Velenje. V sklopu tega  Zavod USPEŠEN.SI izvaja projekt/program za mlade:

  • Hitri zmenki s podjetniki

Projekt/program se izvajajo v obdobju: od 15. 5. 2024 do 15. 11. 2024.

Lokacija izvajanja: Zavod USPEŠEN.SI, Trg mladosti 6, 3320 Velenje (oz. v lokalnem okolju).

Uporabniki projekta: Mladi v starosti od 15 do 29 let.

Ciljna skupina: Zaposleni, brezposelni, aktivni iskalci zaposlitve, dijaki, študentje, vsi mladi željni novega znanja in pridobivanja kompetenc iz različnih vsebinskih področij.

Opis projekta/programa: Hitri zmenki s podjetniki so ena od možnosti spoznavanja delodajalcev in urjenje mladih pri svoji lastni predstavitvi, ki si utirajo svojo poklicno pot ali pa zgolj razmišljajo o tem. Gre za proaktivno povezovanje delodajalcev z mladimi. Namen projekta je mlade usposobiti za čim boljšo lastno poznavanje in dobro predstavitev potencialnemu delodajalcu in jih hkrati aktivirati v smeri iskanja čim ugodnejše poklicne prihodnosti. V stiku z morebitnim prvim delodajalcem, tako na srečanju oseba zna predstaviti svoj zaposlitveni profil, izkušnje, prednosti, delodajalec pa postavi nekaj vprašanj.

Cilji projekta: mlade opremiti s potrebnimi kompetencami za vstop na trg dela, jih motivirati in opremiti s samozavestjo za lažje stopanje po karierni poti. S teoretičnimi in praktičnimi vsebinami bodo mladi pridobili znanje iz različnih področij za lažji vstop na trg dela.

Kontakt in nadaljnje informacije:  info@zavod-uspesen.si 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ZAKLJUČENI PROJEKTI:

PROJEKTI 2023: Hitri zmenki s podjetniki

PROJEKTI 2022: Hitri zmenki s podjetniki; Sklop delavnic na različnih novodobnih področjih: Nove e-tehnologije (MS Teams, ZOOM, Google orodja); Delavnice retorike in javnega nastopanja

PROJEKTI 2021: Hitri zmenki s podjetniki; Enodnevno usposabljanje mladih - Obvladaj Excel!; Sklop delavnic na različnih novodobnih področjih:
Nove e-tehnologije (MS Teams, ZOOM, Google orodja); Delavnice retorike in javnega nastopanja 

PROJEKT 2020: Organizacija hitrih zmenkov iskalcev zaposlitve z delodajalci

PROJEKT 2019: Organizacija hitrih zmenkov iskalcev zaposlitve z delodajalci

PROJEKT 2018: Računalniški tečaj; Organizacija hitrih zmenkov iskalcev zaposlitve z delodajalci