Zaključek projekta socialne aktivacije »AS-Aktiviraj Se!« - Zaključna konferenca

12.09.2022
Zaključek projekta socialne aktivacije »AS-Aktiviraj Se!« - Zaključna konferenca

Zaključek uspešnega delovanja projekta socialne aktivacije »AS-Aktiviraj Se!« se je zgodil ta petek, 9.9.2022 z ZAKLJUČNO KONFERENCO v kraju Mozirje.

Program je potekal v 10 izvedbah, ki so trajale 6 mesecev in kamor se je vključilo več kot 150 oseb.

Lokalno okolje se je zelo dobro odzvalo na projekt, saj je več kot 70 delodajalcev odprlo svoja vrata in tako ali drugače omogočilo osebam, da spoznavajo njihova delovna okolja.

Več kot 80 deležnikov lokalnega okolja, ki so bili tako ali drugače vpeti v odlične rezultate, srčne življenjske premike zgodb udeležencev ter povezovanje in sodelovanje tekom 3 - letnega programa, se je ta petek družilo in obeležilo zaključek programa socialne aktivacije.

Na zaključku smo spregovorili tudi o nemerljivih kazalniki, ki so premiki osebnih zgodb in medosebnih odnosov, ki so jih udeleženci zmogli storiti.

Hvala vsem za trud, srčnost, pripravljenost povezovanja in sodelovanja in presežke merljivih in nemerljivih kazalnikov, ko smo jih zmogli doseči SKUPAJ!

 

Program sofinanciraj Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti in Evropska Unija iz Evropskega socialnega sklada.