Izšla je e-publikacija Zgodbe mavričnega mozaika

24.12.2023
Izšla je e-publikacija Zgodbe mavričnega mozaika
 
Z veseljem napovedujemo izid e-publikacije »Zgodbe mavričnega mozaika«, ki predstavlja ganljive pripovedi posameznikov, ki so premagovali življenjske stiske. Na vsaki strani boste odkrivali zgodbe moči, vztrajnosti in upanja, ki so jih naši sopotniki doživeli v soočanju z različnimi izzivi. Vabimo vas, da se pridružite tem edinstvenim pripovedim, ki razkrivajo človeško moč, povezanost in neverjetno sposobnost preseganja osebnih meja.
 

E-publikacija je plod projekta Center za odpravljanje socialnih stisk ljudi »MAVRIČNI MOZAIK«, ki ga je v letu 2023 podprla Mestna občina Velenje. Zahvaljujemo se vsem udeležencem, ki so delili svoje življenjske zgodbe, s čimer so prispevali k nastanku tega dragocenega mozaika. Vaše pogumne pripovedi so luč v temi, ki nas obdaja, in skupaj ustvarjamo prostor za spodbudo, razumevanje ter medsebojno podporo.

Iskrena zahvala tudi Mestni občini Velenje za podporo projektu. S tem ste omogočili, da so se te zgodbe lahko prenesle v digitalni svet, kjer bodo našle pot do širše skupnosti ter navdihnile še mnoge druge. Vabljeni na to izjemno potovanje, kjer se besede dotikajo src in vsaka zgodba odseva luč v temi.

Pridružite se nam pri branju in deljenju teh navdihujočih zgodb >>>